RADA NAUKOWA I RECENZENCI
prof. Rosa M. Alonso
University of the Basque Country/EHU, Bilbao, Hiszpania
prof. dr hab. Teresa Fortuna
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności UR w Krakowie
prof. dr hab. med. Jerzy Janecki
Instytut Biocybernetyki i Inżynierii Biomedycznej PAN w Warszawie
prof. dr hab. Andrzej Małecki
Katedra Chemii Nieorganicznej AGH w Krakowie
prof. Edward Muntean
University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine, Cluj Napoca, Rumunia
prof. dr hab. Tadeusz Tuszyński
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej UR w Krakowie
prof. Roxani Tzimou-Tsitouridou
University of Thesalloniki, Grecja
dr hab. Gabriela Bugla-Płoskońska, prof. UWr
Instytut Genetyki i Mikrobiologii, Uniwersytet Wrocławski
dr hab. Marcin Frankowski, prof. UAM
Zakład Analizy Chemicznej i Środowiskowej, Wydział Chemii, UAM w Poznaniu
dr hab. Beata Grabowska, prof. AGH
Katedra Inżynierii Procesów Odlewniczych AGH w Krakowie
dr hab. Magdalena Jabłońska-Czapla
IPIŚ PAN w Zabrzu
prof. dr hab. inż. Lesław Juszczak
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności UR w Krakowie
dr hab. Anetta Zioła-Frankowska prof. UAM
Zakład Chemii Analitycznej, Wydział Chemii, UAM w Poznaniu
dr Bożena Futoma-Kołoch
Zakład Mikrobiologii, Instytut Genetyki i Mikrobiologii, UWr
dr n. wet. Katarzyna Kosek-Paszkowska
Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Konsumenta UP we Wrocławiu
dr n. wet. Tomasz Zaręba
Zakład Antybiotyków i Mikrobiologii Narodowego Instytutu Leków w Warszawie